UNIQ İstanbul Hayatın Tüm Renklerini Buluşturuyor

Kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğanın kalbinde, tarihi köşklerle çevrili ayrıcalıklı bir ortamda sunan UNIQ İstanbul, Eylül ayında kapılarını açıyor.

Haziran ayında UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alan Black Box’ta gerçekleşen Travis, Bob Dylan ve Pixies konserlerinde ilk kez ziyaretçileriyle tanışan UNIQ İstanbul; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel bir davetle basın mensuplarına da  tanıtıldı.

UNIQ İstanbul; dünya starlarına ve etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan 1200 kişilik kongre ve performans merkezi UNIQ Hall ve 3.000 m²’lik bir alanda ziyaretçilerini bekleyen UNIQ Müze’nin yanı sıra 5800 kişi kapasiteli gösteri merkezi Black Box İstanbul’u da içinde bulunduruyor.

Ayrıca, müzikle ilgili birçok alanı aynı mekânda buluşturan konseptiyle UNIQ Stüdyo; deneyimli eğitimci kadrosu ile, ilk nota öğreniminden sahneye doğru uzanan bir yolculukta buluşmak üzere yetişkinleri ve çocukları bekliyor.

Eğitim, toplantı alanları, ofisler ve 15.000 m²’lik yeme-içme alanları ile mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye ile ziyaretçilerini yeni nesil bir yaşam deneyimi ile tanıştıracak olan UNIQ İstanbul; doğayı keşfetme şansı da sunduğu ortamında, Ayazağa Kasrı, Süvari Köşkü ve Çinili Köşk’ün içinde bulunduğu tarihi değerleriyle hayata dair tüm renkleri Maslak’a taşıyor.

Son Haberler